Alla fina kunder och dansare!
Vi har efter bästa förmåga fattat beslut och hållit er uppdaterade med anledning av covid-19/coronaviruset. Vi är så glada över att vi kan fortsätta ha öppet och hålla klasser för alla er som vill och kan dansa ❤️. Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens, andra myndigheters och regeringens rekommendationer och beslut.
Stort tack för ert förtroende för att vi vidtar de nödvändiga åtgärder som krävs.

Showerna
Vi återkommer med information inom kort.

Just nu
Vi har få elever per grupp och med full närvaro, när det är klasser i båda våra danssalar samtidigt, är vi mellan 20-32 personer på plats.
Även om förbudet mot sammankomster med fler än 50 personer inte gäller vår verksamhet vill vi inte samla för många i våra lokaler. Vi ber därför alla, i den mån det går, att begränsa sig till en medföljande person per elev till C Style.
Med hopp om er förståelse!

Framåt
Vi ser framemot att få lära ut och sy ihop det sista under vårterminens kvarvarande lektionsveckor och givetvis också mot en hösttermin med massor av ny dans!

Den här terminen är väldigt speciell men vi tar med oss all glädje på lektionerna och alla positiva ord vi får ❤️.
Beslutet om öppethållandet under resterande termin baseras på de fakta vi har just nu. Kommer det några andra beslut/rekommendationer som vi bör förhålla oss till återkommer vi med ytterligare information.

Hör gärna av er om ni undrar något.
Kram från oss!