”Föreställningen var succé tycker jag och vi njöt av varje sekund. Vilket enormt arbete ni gör och tusen tack för det. Småttingarna i början var det sötaste vi har sett och vi kunde inte annat än att gråta av förtjusning. Er insats är ovärderlig.” Mario S.

”Stort tack för fantastisk showupplevelse i helgen! Har sett dem i flera år nu men blir alltid lika fascinerad över hur otroligt proffsiga de är! Sen vill jag också tacka för att min dotter, som hade två nummer i samma show blev så väl emottagen och hjälpt av sin lärare – från att hon kom dit och genom lotsning ut från första numret till ombyte och fram till nästa nummer! Det är det som gör att hela showupplevelsen blir så magisk. Ni lyckas inte bara få fram extremt duktiga dansare utan det är en omtanke, gemenskap och värme som är inbakad i allting och som man känner som åskådare.”
Malin I.

”Tusen tack för världens bästa show i helgen. WOW vad duktiga alla är. Superimponerande.”
Helena G.

”Bästa ni, WOW vilka shower ni alla bjöd på 🤩 Vilka stjärnor ni är 🌟🌟🌟 Stort tack, är så otroligt imponerad och glad i hela kroppen ☺️.”
Hermine A.

”Tusen tack för superfin show, alla åldersgrupper och nivåer var hängivna, duktiga och man såg flera rising stars 🥇. Fin koreografi rakt igenom. Som vanligt asbra!”
Caroline G.

Wow! Tack för en helt fantastisk show igår kväll!!! Vilket jobb ni har gjort!!! Superproffsigt och snyggt alltihop.
Jessica M. C.

”Tusen tack för helt otroliga shower i lördags, verkligen ett nöje att få se vad alla barnen lärt sig under terminen. En genomgående hög nivå!”
Karin W.

”Tack för en fantastisk showhelg, vilka fantastiskt duktiga elever ni har.”
Sofia G.

”Tusen tack för magiska shower!! Helt otroligt!! 🌟🌟🌟”
Silje W.

”Stort tack för fantastiska shower som vanligt. Årets höjdpunkt! 🌟💃🏼🎉”
Sara M. F.

”Vilken härlig show igår, stort tack!! Vår son var så stolt och glad och alla vi i publiken var sååå imponerade av alla duktiga dansare och danslärare!”
Josefin F.

”Stort tack för en fantastisk vårshow. Blir som alltid rörd, upprymd och väldigt känslosam av dessa duktiga dansare och deras lärare! Och så proffsigt som vanligt!”
Gunnel S .