Terminsstart är lördag 23 januari – fredag 29 januari, vi längtar efter att träffa er alla!
Det är av yttersta vikt att alla följer nedanstående information så att vi, under rådande omständigheter, kan bedriva en så trygg och säker verksamhet som möjligt. Tillsammans gör vi det här! 
Vi har alltid haft få elever per grupp och merparten av grupperna är själva på C Style (alltså utan en grupp i salen bredvid).
Vi kommer ibland, när det behövs, att nyttja båda salarna eller foajén för att säkerställa att vi följer den tillåtna gränsen enligt pandemilagen.

När er grupp startar:
Kom ombytt och till den tid er lektion startar. Det är inte möjligt med något häng innan klasserna i vår foajé. Allt mys innan lektionsstart får skjutas på framtiden.
Vänligen vänta utanför våra lokaler till er lärare välkomnar er in. Håll avstånd.
Elever i sal 2 går in genom nödutgången som ligger längs med vägen mellan C Style och Postnord (ljusgrå dörr).

När er lektion är slut:
Ni som hämtar era barn, kom minst 5 minuter innan utsatt sluttid och vänta utanför/utomhus. Gäller alla grupper från 3-12 år. Detta för att vi ska kunna genomföra alla lektionsbyten på tryggast sätt och hålla maxantalet för våra lokaler. Vi kommer att slussa ut några barn i taget för att undvika trängsel.
Viktigt! Alla elever går ut genom våra nödutgångar och bär med sig jacka och skor in i danssalarna (3-4 och 4-5 årsgrupperna undantagna).
Eleverna i sal 1 kommer ut vid hissarna i anslutning till den vanliga entrén. 
Eleverna i sal 2 kommer ut på trottoaren längs med vägen mellan C Style och Postnord (ljusgrå dörr).
Utgångarna är skyltade och alla har fått mail om man tillhör sal 1 eller 2. 
När er lektion är slut ber vi er lämna angränsande områden till våra lokaler direkt för att undvika trängsel.
Det är så mysigt med all personlig kontakt och vi värdesätter den mycket men i dessa tider ber vi er att maila eventuella funderingar så återkommer vi med ett svar så fort vi kan :). 

Under lektionen:
Vi har satt upp markeringar på golvet i danssalarna så att även de yngsta eleverna lättare ska kunna hålla avstånd. Vi har ingen dans med närkontakt och alla elever står väl utspridda.

Detta gäller också på C Style med anledning av covid-19:
Det är väldigt viktigt att alla fortsatt följer våra regler enligt nedan. 

  • Stanna hemma vid minsta tveksamhet, förkylningssymtom eller om någon i er närhet testats positivt för covid-19 eller är sjuk.  
  • Lämna och hämta era barn utanför/utomhus. I våra lokaler vistas enbart elever och lärareOm ni behöver följa med in (gäller endast 2-3, 3-4 och 4-5 årsgrupperna) begränsa er till en medföljande person och respektera max antal personer på varje yta.
  • Tvätta händerna noga när ni kommer in till oss och/eller använd handsprit.
  • Håll avstånd till varandra om ni behöver gå in till oss och håll avstånd även utomhus när ni väntar/hämtar.
  • Vi har ett kraftigt reducerat antal deltagare i grupperna 16 år och uppåt samt vuxna och har gjort nödvändiga schemaändringar.
  • Vi gör allt vi kan för att skapa en så trygg plats som möjligt, sker förändringar kommunicerar vi dessa så fort vi kan och via mail. 

Och snart ska det väl ändå, förhoppningsvis, bli möjligt med både shower och mys i soffan! 
Kram från oss!