En, trots den rådande situationen, fin hösttermin börjar lida mot sitt slut. Tack alla elever och föräldrar för ert samarbete! Nu ser vi framemot mysiga julavslutningar och en härlig vårtermin! 🌸

Sista lektionsveckan måndag 30/11-söndag 6/12 💕 kommer, som säkert alla förstår, inte att ske med öppet hus och föräldrar på plats inne i danssalarna.
Vi planerar för mysiga avslutningar med lite guldkant och vi kommer ha extra personal på plats för att ”heja på” alla superduktiga dansare. 

Här kommer en påminnelse om vad som gäller på C Style för att skapa en så trygg och säker plats som möjligt för alla elever och oss som jobbar.
Stanna hemma vid minsta tveksamhet, förkylningssymtom eller om någon i er närhet testats positivt för covid-19 eller är sjuk. 
Vi ber er att lämna och hämta era barn utomhus. Om ni behöver följa med in (gäller våra yngsta elever) vänligen begränsa er, i den mån det går, till en medföljande person.
Kom ombytt och till den tid din lektion börjar. 
Vänligen tvätta händerna noga när ni kommer in till oss, använda gärna handsprit.
Håll avstånd till varandra om ni behöver gå in till oss och håll avstånd även utomhus när ni väntar/hämtar.
Vi kommer fortsatt undvika dans med närkontakt och göra vad vi kan för att skapa en så trygg plats som möjligt.
Vuxengrupperna är pausade sen 2 november och de kommer att vara pausade året ut. Separat mail har skickats till dessa grupper.

Har ni några frågor om ovanstående eller bokningen inför nästa termin, tveka inte att höra av er till oss! 😊