Årets shower – tack

Vilken vecka vi har haft! Genrep på scen i fyra dagar med alla grupper och sen fem shower i helgen som var. Vi är otroligt stolta och glada över alla våra fantastiska elever och tack till alla som kom – vilken publik! Ett stort tack också för alla hyllningar och positiva ord. Här kommer ett axplock.

”Tusen tack för att ni finns! Vilken jäkla show nu bjöd på igår! Bästa helgen på året är C Styles shower!” /Ulrika M.

”Ett stort tack för en underbar show i helgen. Det är verkligen ett nöje att se er alla dansa med sån glädje och professionalism! Eleverna är sååå duktiga och du och dina kollegor gör ett fantastiskt jobb!” /Heléne E.

”Hemma jämförde vi showdagen med julafton, båda dagarna är helt underbara och man måste vänta ett helt år på nästa. Vi kom fram till att julafton kom på andra plats efter showhelgen!” /Anna B.

”Stort tack för underbar show i lördags! Vi var så berörda av alla fina barn och ungdomar och fantastiska danslärare! Vilket jobb ni gör! Tack!” /Helene B.

”WOW vilken show- har inte ord för hur proffsig och underhållande den var! Hade gåshud hela föreställningen – alla är fantastiskt duktiga och imponerande att ni fixat så med kläder/ljussättning!” /Anne

”Jag var där igår kl 18 och jag lovar… Kunde inte sitta still i min stol. Så medryckande och härligt!! Så otroligt duktiga ni är!!!!! Tack för ännu en fantastisk termin!!!!” /Eva B.

”Gud vad ni är duktiga!!! Å vad man vill dansa själv också.” /Anna W.

”Vi var djupt imponerade av nivån på dansarna och även av arrangemanget!” /Maria A.

P1070371

Bookmark and Share

27

maj