• SHOWER 2019

  Alla gruppers tider för genrep och show.
  Genrep 19 – 24 maj.
  Shower 25 – 26 maj.

 • Datum våren 2019!

  Terminsstart och terminsslut.
  Uppehåll för lov.
  Genrep och shower.

 • Vårt koncept

  Personligt och inte så stort.
  Få elever i grupperna.
  Läs gärna mer!

Glad sommar

Vilken vårtermin vi haft!…
Vi började i januari med massor av nytt material, nya danssteg och ny musik. Våra nya elever kom snabbt in i grupperna, lärde känna sin lärare och sina danskompisar och de ”rutinerade” hängde på C Style precis som de brukar, underbart!

I februari/mars kom Melodifestivalen och ganska snabbt utkristalliserades två favoriter bland barnen – Eric Saades ”Popular” och Dannys ”In the club”. Vuxengrupperna avslutade sin första dansomgång, på deras lektioner var dock melodifestivallåtarna bannlysta… Där körde vi istället bland annat Shakira och Akon.
För ungdomarna och grabbarna spelades nya hits och r n b/hip hop. Varje vecka övades många nya steg in.

I april tränades det sista på koreografierna in. Showerna närmade sig med stormsteg! Det köptes in och provades kläder, dansplatserna sattes, vi stämde av allt med ljus- och ljud, bokade filmare, tränade överraskningsnummer… Alla längtade!

I maj hade vi de två sista ordinarie lektionsveckorna och 20-21 maj repeterade alla våra grupper tillsammans med ljus- och ljudtekniker på scen. Söndag 22 maj, med tre fullsatta shower (vi hade till och med publik på ståplats – vem hade kunnat drömma om det…) avslutades vårens danstermin på ett magiskt sätt!
Tack alla modiga och duktiga elever, ”wohooande” föräldrar, släkt och vänner. Er fina feedback värmer!

I juni, efter några veckors ”paus” och administration, hade vi vårt årliga dansläger på C Style. En hel vecka fylld av dans. Lägret avslutades med en liten show i danssalen för alla nära och kära.

Tack Caroline, Pauline, Sarah och Emelie för ert fantastiska jobb!

Vi önskar er alla en glad sommar! Till hösten kommer några nyheter och vi kommer, som vanligt, stå laddade med massor av nytt (dans, musik och koreografier) när vi ses i augusti!

Boka höstens danstermin!
Klicka här för att läsa mer och boka dans för barn och ungdom (streetdance, showdans, jazz och barndans med influenser från bland annat artister och ny musik).

Våra grupper för vuxna hittar du här!

Varmt välkomna till C Style – inspirerar med känsla!

Bookmark and Share

27

jun