• SHOWER 2019

  Alla gruppers tider för genrep och show.
  Genrep 19 – 24 maj.
  Shower 25 – 26 maj.

 • Datum våren 2019!

  Terminsstart och terminsslut.
  Uppehåll för lov.
  Genrep och shower.

 • Vårt koncept

  Personligt och inte så stort.
  Få elever i grupperna.
  Läs gärna mer!

Koreografier

Vad många coola koreografier jag sett under veckan som gått. En koreografi ska vara up to date och ha flow, en koreografi ska utmana och inspirera och känns alldeles, alldeles, alldeles så där underbar… Just nu finns det mycket att ”plocka upp” och/eller hämta inspiration från. Musikvideos, nya träningsformer och ny musik.
Vi gillar alla att koreografera och det går inte en enda gång att vi ses utan att någon visar ett steg eller en hel dans. Och visst händer det att någon kommer på något så ultimat att en åtta eller två bara måste ”lånas”…

Bookmark and Share

23

sep