• SHOWER 2019

  Alla gruppers tider för genrep och show.
  Genrep 19 – 24 maj.
  Shower 25 – 26 maj.

 • Datum våren 2019!

  Terminsstart och terminsslut.
  Uppehåll för lov.
  Genrep och shower.

 • Vårt koncept

  Personligt och inte så stort.
  Få elever i grupperna.
  Läs gärna mer!

Musik

Förra terminen hade vi en del uppdateringar på vilka låtar från Melodifestivalen som spelades flitigast på C Style… Låtar som hittills spelas ofta den här terminen är Sean banans ”Skaka rumpa”, Enrique Iglesias ”I like it”, Shakiras ”Waka waka” och ett gäng populära RnB låtar. Som vanligt letar vi även rätt på några coola ”inte så spelade låtar”. De minsta barnen gillar fortfarande alltifrån discoklassikerna till musiken som exempelvis spöken eller prinsessor eller robotar dansar till…

Bookmark and Share

16

sep