Välkomna till höstterminen

Danslägret har sin sista dag imorgon. Det har svettats och dansats. Mängden steg som lärts in och antal kakor som ätits är imponerande…

Hör gärna av er till oss om ni har frågor om höstens danstermin, här är våra kontaktuppgifter. Läs gärna mer om våra dansgrupper, vårt koncept och alla inlägg från vårterminen samt kolla på bilder här på vår hemsida.
Från och med 1 juli till och med 26 juli har vi sommarstängt, 26 juli till och med 9 augusti nås vi sporadiskt.

Fick fantastiska bilder från showen av en mycket proffsig och snäll pappa som har sina killar på C Style. Några publicerar vi här nedan, klicka gärna in er på vårt Flickr konto (klicka på en bild eller på länken ”se alla bilder” här till höger intill) för att se fler!

Grabbarna

4-5 år

12-14 år

14-17 år

5-6 år i full fart

Bookmark and Share

17

jun