Wow

Vilka shower! Tack alla för ert fantastiska engagemang!
På fredagen och lördagen var det späckat schema med genrep och ljussättning från morgon till kväll. På söndagen kom förväntansfulla elever och föräldrar för att vara med på tre olika shower. Det var ett högt tempo med klädombyten, sista check på scen och ringlande köer till insläppet… Sen, ett knapptryck på ”släck salongen knappen”, busvisslingar och applåder och vi var igång.
Jag stod tillsammans med ett gäng 6-7 åringar bakom scen. De kikade in på scenen och kunde se gruppen innan uppträda i rök och mångfärgat ljus. En av tjejerna tittar upp och säger ”tänk om man kunde få leka kull på scenen”… Sen var det deras tur och de briljerade med sin dans.
Alla killgrupper gav allt och gick automatiskt in i en ”vi är stjärnor roll”. Alla fyra och femåringar vågade vara med och de äldre tjejerna peppade varandra och var mycket fokuserade.
Tack för en rolig helg som återkommer nästa år igen!

Bookmark and Share

24

maj

  • Camilla Hedenfelt Tack för en fantastisk show - inspirerande och mycket underhållande! Enormt duktiga danselever och lärare, ser framemot nästa termin.