Dansshow och dansavslutning

Vem hade kunnat tro…
Att vårens shower skulle ha publik med ståplats… Att alla fyraåringarna utan tvekan, en och en eller två och två, själva skulle ta sig in på scen… Att det skulle gå så fort… Plötsligt stod vi där med kläder, paljetter, biljetter, manus, ljusutrustning, rörda mammor och program utan vare sig dansande elever eller publik.

Tack alla barn och ungdomar – ni är fantastiska, tack alla rörda mammor som gav sig till känna – era ord värmer! Och alla pappor – tack!

Välkomna till höstens danstermin på C Style!

Bookmark and Share

26

jul

  • Erika Lunding Hej C Style! Tack själva, det var en fantastisk visning i våras, ser fram emot flera. Flora sjöng champinjonsången här om dagen igen. Ses snart igen när höstterminen börjar. Många hälsningar, Erika, Floras lättrörda mamma

  • Caroline Dovrell Roligt att ni gillade uppvisningen! I höst blir det en ny "champinjonsång" för Flora att nynna på! Vi ses, välkomna.