• SHOWER 2019

  Alla gruppers tider för genrep och show.
  Genrep 19 – 24 maj.
  Shower 25 – 26 maj.

 • Datum våren 2019!

  Terminsstart och terminsslut.
  Uppehåll för lov.
  Genrep och shower.

 • Vårt koncept

  Personligt och inte så stort.
  Få elever i grupperna.
  Läs gärna mer!

Danslärare på vift

Träffade en kille från fredagsgruppen (9-12 år) på rangen igår kväll. Inte för att jag (Caroline) kan spela golf eller ens tagit grönt kort… Men, men… Saken är att han var så framåt och tillmötesgående.
– Hej! Jag visste inte att du spelade golf!?
Jag tycker att det är underbart att träffa elever utanför danssalen. Vi känner varandra så bra, men ändå skapas en viss förvåning över att dansläraren provar kläder, slår några golfbollar eller faktiskt handlar mat. Underbart!

Bookmark and Share

20

jul