Höstens danskurser

Drygt två veckor kvar till lektionsstart men ändå full fart i danssalen. Dansfabrik på förmiddagarna och dansläger på eftermiddagarna. Danslägret har pågått i två dagar nu och avslutas på tisdag nästa vecka. Otroligt vad snabbt tjejerna och killarna tar in all ny koreografi och roligt (och intressant) att sitta med under fikapauserna och lyssna på ”snacket”.

Dansläger aug 2009

Dansfabrik = två eller fler lärare träffas på C Style, tar med sig en kaffe eller en cola och en vattenflaska och går in i danssalen.
Musikanläggningen sätts på, musik spelas, redan gjorda koreografier visas upp, nya danser skapas, allt dokumenteras (papper, pennor, pärmar, skivor och lärare på golvet), tips lämnas ut, liten paus för att prata om ditten och datten, fyraåringarnas smurfdans (eller likande sockersöt dans) dansas för att komma back on track, allt fortsätter…

Sarah förbereder HT-09

Välkomna om drygt två veckor – då är allt klart!

Bookmark and Share

16

jul