Kulturnatt Danderyd

Nu på lördag, 19 september klockan 18, dansar några små, några mellan och några ”stora” elever från C Style i Djursholms bibliotek i samband med Kulturnatt Danderyd. Programmet för kvällen startar 17:15. Läs mer på Danderyds kommuns hemsida.

Igår eftermiddag hade 5 åringarna sin träning. Det fanns ingen hejd på entusiasmen… ”Vi kan utan dig!”. Okej, okej…
Senare på kvällen var det dags för tre grabbar att repa sitt nummer. De visade om möjligt ännu mer entusiasm och självförtroende. Jag (Caroline D) hade förberett en DVD på koreografin för att underlätta träningen… helt i onödan. De kom ihåg allt!

När vi gick igenom var de ska stå ”översatte” en av killarna mina instruktioner med: ”Ok, så vi kör med en center och två backar.” Min i sammanhanget ganska långa förklaring om att de sedan ska byta platser, ”först står du där, sen byter vi så att du står längst fram och sen hamnar du här…” kunde enkelt översättas med: ”Vi roterar positioner!”
Ja. Just det. Precis.

Bookmark and Share

14

jul

  • Caroline nr 2 Jag har redan börjat ordna pompoms och affischer för att heja på dem bästa!